Laadoplossingen
in jouw eigen huisstijl

Gepersonaliseerde laadpaal?
Kan allemaal bij Ecotap!

Een laadpaal ontsierend? Zeker niet die van Ecotap. Deze zijn esthetisch vormgegeven en compact van omvang. En… als je wil, dan kan de laadinstallatie ook nog eens uitgevoerd worden in jullie eigen huisstijl. Daarmee verbindt jouw onderneming zich aan het duurzame karakter van elektrisch laden én vice versa. Bovendien geeft het de laadpaal een extra cachet, want het krijgt daarmee een unieke uitstraling. En last but not least vormt het een prettige aandachtstrekker oftewel communicatieve waarde. Heel begrijpelijk dus dat je overweegt om de Ecotap-lader deel uit te laten maken van jullie branding.

Gepersonaliseerde laadpaal

Het voertuig en jouw merk tegelijkertijd laden? Jazeker, dat kan bij Ecotap. Daarmee wordt de laadpaal een verlengstuk van jullie marketing. De laadpaal draagt namelijk jullie merkwaarden uit. Bovendien begrijpen jullie bezoekende EV-rijders direct dat zij door de organisatie gefaciliteerd worden. Daarmee oogst je beslist de waardering van de bezoeker. Altijd een goed begin van een gesprek, toch?! Neem voor nadere informatie vandaag nog contact op via info@ecotap.nl.

24/7 Ecotap support

Bij Ecotap doen we het maximale om het jou gemakkelijk te maken. Mocht je dus een vraag hebben over het elektrisch laden, dan helpen wij je heel graag op weg. Dat kan via jouw dealer/ installateur, de informatie op onze internetsite, een chat en zeker ook via onze helpdesk. De helpdesk is voor jouw gemak zelfs maar liefst 24/7 bereikbaar via +31 (0)411 74 50 20.

In 4 eenvoudige stappen zakelijk laden geregeld

 1. Gratis adviesgesprek
  Via onze helpdesk – +31 (0)411 74 50 20 informeren we je graag over de bijzonderheden o.b.v. jouw situatie en verwachtingen.
 2. Locatiecheck
  Na verstrekking van jouw postcode brengen we graag de dichtstbijzijnde dealer/ installateur bij jou in beeld.
 3. Offerte
  Via de Ecotap dealer/ installateur ontvang je z.s.m. een concreet voorstel o.b.v. de door jou verstrekte informatie en aanbevolen uitvoering.
 4. Installatie
  Na beantwoording van eventuele vragen en schriftelijk akkoord op de offerte wordt de installatie van jouw Ecotap laadoplossing(en) ingepland en uitgevoerd.

Veel gestelde vragen

Als je actief bent in het zakelijke segment, dan valt er bij Ecotap veel te kiezen. Daarbij is het wel van belang om een inschatting te maken van het aantal beoogde gebruikers en de bezoek-/ laadtijd. Op deze wijze ontstaat inzicht in de te verwachten bezettingsgraad en bijbehorende oplossing. Wordt het één of meerdere enkele laders, duoladers of snelladers? Oplossing aan de wand of als zuil? Samen selecteren we de best passende oplossing.

Zowel de bemanning van de Ecotap Helpdesk als onze gecertificeerde installateurs zijn bekend met de geldende wet- en regelgeving. Samen maken we inzichtelijk welke voorwaarden en regels voor jouw situatie aan de orde zijn. Plaatsing geschiedt dus alleen als alle seinen op groen staan. Vervelende verrassingen zijn bij Ecotap uitgesloten.

Er zijn natuurlijk minimale voorzieningen vereist om het elektrisch laden mogelijk te maken. Afhankelijk van de gekozen laadoplossing o.b.v. de beoogde bezettingsgraad kan vastgesteld worden of jouw huidig energienetwerk al in voldoende mate kan voorzien. Mocht dit onverhoopt ontoereikend zijn, dan stellen we dat vast en via onze gecertificeerde installateur in de regio zal vervolgens bestudeerd worden welke aanvullende voorzieningen vereist zijn. Je ontvangt daartoe dan in voorkomend geval een passend voorstel.

Bij Ecotap zijn (snel)laders verkrijgbaar die universeel inzetbaar zijn voor alle elektrische voertuigen met een CHAdeMo of CCS aansluiting. Daarmee wordt ongemak bij de bezoeker(s) voorkomen en kan iedereen jullie locatie weer opgeladen verlaten.

De snelheid waarmee een elektrisch voertuig volledig opgeladen wordt, heeft te maken met de gekozen (snel)lader, maar zeker ook met het lokale stroomnet. Deze kunnen qua capaciteit flink verschillen, en dat zegt ook heel veel over de laadsnelheid. Is bij voorbeeld een 3-fasenaansluiting aan de orde, dan verloopt het transport van de elektriciteit uiterst vlot. Voorwaarde is trouwens wel dat het voertuig e.e.a. ook vlot kan transporteren.

De laadoplossingen worden standaard uitgevoerd in de kleuren en met de beelddragers van Ecotap. Is de uitvoering gewenst in de eigen kleuren, met of zonder eigen logo, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Afhankelijk van het type oplader én het aantal waarvoor je kiest, gelden er meerkosten. Informeer er gerust even naar.

Laadpalen voor alle elektrische vervoersmiddelen

Ecotap duoladers

Ecotap snelladers

Schrijf je nu in voor EcotapNews